Źródło 312 Views

Twoja ocena: 0
8 1 ocen
Co się dzieje?

Włoskie wakacje cda hit ?

Ponury podtekst „Włoskie wakacje” jest bardziej urzekający i mocniejszy niż to, co widzimy na ekranie w kinie.

Ojciec i dziecko Liam Neeson i Micheál Richardson odgrywają rolę taty i dziecka, którzy w końcu potrafią się otworzyli się i opłakiwali stratę swojej drugiej połówki- matki, która została zabita w wypadku samochodowym około dwie dekady wcześniej. Biorąc to wszystko pod uwagę, artyści przeżyli względne nieszczęście. Gdy lepsza połowa Neesona i mama Richardsona, Natasha Richardson, odeszli na nartach w 2009 roku.

Film „Włoskie Wakacje” daje tendencję do niepokoju. Pomimo skąpanego w słońcu toskańskiego krajobrazu i niezalecanych prób zwariowanych fizycznych urazów. Tak czy inaczej, tworząc swój komponent komponując i koordynując prezentację.  Wieloletni artysta estradowy James D’Arcy pomyślał o filmie pozornie wciągającym, ale szczerze sprzecznym. Jego historia jest wypełniona dramaturgią. Aby ukończyć wielkie rzeczy. Jego drugoplanowe postacie kobiece to minimum więcej niż jednowymiarowe rekwizyty, które pomogą popchnąć historię. D’Arcy nadaje się znacznie lepiej w sensacyjnych filmach niż komediowych, to głównie w świetle faktu, że weteran i szanowany Neeson jest zdolny do naprawdę trudnej pracy. Richardson, niestety, nie może nadążyć i niezwykle wydaje się źle obsadzony. Pomimo podobieństwa do swojego uznanego ojca. (Richardson podobnie grał dziecko Neesona rok temu w chillerze kręgosłupa zemsty, przerobionym na „Cold Pursuit”). Więcej opisu do filmu Włoskie wakacje cda znajdziesz tutaj.

Obejrzyj film Włoskie Wakacje cda oraz inne kinowe produkcje na cda.

Włoskie Wakacje
Tytuł Made in Italy
Ocena IMDb 6.1 84 ocen
Ocena TMDb 6.8 4 ocen